Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in english
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Alt om dyr og dyrehold
Dyrehelse og dyresykdommer
Dyrehelsepersonell
Forsøksdyr
Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
Jakt og vilt
Produksjonsdyr
Fisk og akvakultur
Alt om fisk og akvakultur
Eksport av levende fisk med mer
Brønnbåt og annan transport
Fiskehelse og fiskesykdommer
Oppdrettsanlegg
Rensefisk
Slakting av fisk
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Eksport av mat og drikke
Matproduksjon
Matservering
Merking av mat
Råd og advarsler til forbrukere
Smitte frå mat og drikke
Startpakke for nye matbedrifter
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Tømmer, trelast og treemballasje
Plantevernmidler
Produksjon og omsetning
Økologisk landbruk
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
Plantesortar
Genmodifiserte produkter
Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente virksomheter
The page is not available in english
English homepage
Hjem
Rapporter og risikovurderinger
Rapporter og risikovurderinger
Bruk søkefeltet eller filtrer på tema for å finne det du leter etter.
Velg tema
Finn rapporter og risikovurderinger
Skriv inn søkeord
Søk
Til resultat
Tema
Fisk og akvakultur (21)
Tema i fisk og akvakultur
Fiskesykdommer (16)
Akvakultur (4)
Fiskevelferd (1)
Mat og drikke (12)
Tema i mat og drikke
Produksjon av mat (4)
Uønskede stoffer i mat (4)
Eksport av mat (3)
Import av mat (1)
Matkontaktmaterialer (1)
Planter og dyrking (8)
Tema i planter og dyrking
Fôr (2)
Gjødsel, jord og dyrkningsmedier (2)
Import (2)
Frø og såkorn (1)
Økologisk landbruk (1)
Planteskadegjørere (1)
Plantesorter (1)
Drikkevannsforsyning (1)
Dyr (1)
Tema i dyr
Fôr (1)
Kosmetikk (1)
Tema i kosmetikk
Stoffer i kosmetikk (1)
Filtrer
Tøm filter
Treff: 394 rapporter og risikovurderinger
Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish (2006-2008)
Nye vurderinger av smitterisiko
Nytte- og risikovurdering av jodberikning med hovedvekt på tilsetning av jod til salt
Næringsstoffanalyser av utvalgte barnegrøter (2013)
Næringsstoffer og miljøgifter i egg og kylling (2016)
OK-program 2021 – brucellose hos småfe
OK-program Furuvednematode og Monochamus
OK-program Xylella fastidiosa
Oppdatert risikovurdering av Phytophthora ramorum i Norge - 2023
Overvåking av Bonamia og Marteilia i flatøsters 2023
Neste
Forrige