Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in english
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Alt om dyr og dyrehold
Dyrehelse og dyresykdommer
Dyrehelsepersonell
Dyrevelferd
Dyr som lider
Forsøksdyr
Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
Jakt og vilt
Produksjonsdyr
Fisk og akvakultur
Alt om fisk og akvakultur
Eksport av levende fisk med mer
Brønnbåt og annan transport
Fiskehelse og fiskesykdommer
Oppdrettsanlegg
Rensefisk
Slakting av fisk
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Eksport av mat og drikke
Matproduksjon
Matservering
Merking av mat
Råd og advarsler til forbrukere
Smitte frå mat og drikke
Startpakke for nye matbedrifter
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Tømmer, trelast og treemballasje
Plantevernmidler
Produksjon og omsetning
Økologisk landbruk
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
Plantesorter
Genmodifiserte produkter
Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente virksomheter
The page is not available in english
English homepage
Hjem
Mat og drikke
Butikk og butikkjeder
Butikk og butikkjeder
Abonner på nyhetsbrev
Velg oppgave
Merking av matvarer som selges over disk
Krav til merking av ferskvarer og annen mat over disk.
Krav og veiledning
Temperatur og transport
Kan dagligvarer transporteres fra butikk til kunde uten bruk av kjølebil?
Temperaturkrav for ferske fiskerivarer hos detaljist
Dypfrysningsforskriften gjelder ikke for matvarebutikker
Registrering og oppstart
Registrering av næringsmiddelverksemd
Startpakke for nye matbedrifter
Hygiene og merking
Oppdeling av frukt og grønnsaker i butikk
Sal av egg frå butikk
Lokaler, utstyr og innredning
Kven har ansvar for å reingjere handlekorgene til butikken?
Legemidler utenfor apotek
Legemidler utenom apotek (LUA)
Mer informasjon
Regelverk
Forskrift om næringsmiddelhygiene