Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in english
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Alt om dyr og dyrehold
Dyrehelse og dyresykdommer
Dyrehelsepersonell
Dyrevelferd
Dyr som lider
Forsøksdyr
Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
Jakt og vilt
Produksjonsdyr
Fisk og akvakultur
Alt om fisk og akvakultur
Brønnbåt og annan transport
Fiskehelse og fiskesykdommer
Oppdrettsanlegg
Rensefisk
Slakting av fisk
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Matproduksjon
Matservering
Merking av mat
Råd og advarsler til forbrukere
Smitte frå mat og drikke
Startpakke for nye matbedrifter
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Tømmer, trelast og treemballasje
Plantevernmidler
Produksjon og omsetning
Økologisk landbruk
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
Plantesorter
Genmodifiserte produkter
Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente virksomheter
The page is not available in english
English homepage
Hjem
Fisk og akvakultur
Veileder om økologisk akvakultur
3.
Produksjon av tang og tare
3.1
3.1
Virkeområde
3.2
3.2
Omlegging og karenstid
3.3
3.3
Bærekraftig innhøsting av viltvoksende tang og tare
3.4
3.4
Dyrking av tang og tare
3.5
3.5
Grohemmende tiltak og rengjøring av produksjonsutstyr og -anlegg
3.6
3.6
Foredling av tang og tare
Neste
4. Produksjon av akvakulturdyr
Forrige
2. Generelle krav til økologisk akvakulturproduksjon