Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in english
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Alt om dyr og dyrehold
Dyrehelse og dyresykdommer
Dyrehelsepersonell
Dyrevelferd
Dyr som lider
Forsøksdyr
Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
Jakt og vilt
Produksjonsdyr
Fisk og akvakultur
Alt om fisk og akvakultur
Brønnbåt og annan transport
Fiskehelse og fiskesykdommer
Oppdrettsanlegg
Rensefisk
Slakting av fisk
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Matproduksjon
Matservering
Merking av mat
Råd og advarsler til forbrukere
Smitte frå mat og drikke
Startpakke for nye matbedrifter
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Tømmer, trelast og treemballasje
Plantevernmidler
Produksjon og omsetning
Økologisk landbruk
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
Plantesorter
Genmodifiserte produkter
Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente virksomheter
The page is not available in english
English homepage
Hjem
Rapporter og risikovurderinger
Rapporter og risikovurderinger
Bruk søkefeltet eller filtrer på tema for å finne det du leter etter.
Velg tema
Finn rapporter og risikovurderinger
Skriv inn søkeord
Søk
Tema
Fisk og akvakultur (20)
Tema i fisk og akvakultur
Fiskesykdommer (16)
Fiskevelferd (3)
Akvakultur (2)
Arter (1)
Eksport av levende fisk (1)
Import av levende fisk (1)
Mat og drikke (12)
Tema i mat og drikke
Eksport av mat (3)
Import av mat (3)
Produksjon av mat (2)
Smitte fra mat og drikke (2)
Merking av mat (1)
Uønskede stoffer i mat (1)
Dyr (11)
Tema i dyr
Dyresykdommer (4)
Kjæledyr (4)
Dyrehelsepersonell (1)
Dyrevelferd (1)
Fôr (1)
Produksjonsdyr (1)
Kosmetikk (2)
Tema i kosmetikk
Kosmetiske produkter (1)
Planter og dyrking (1)
Tema i planter og dyrking
Planteskadegjørere (1)
Filtrer
Tøm filter
Treff: 373 rapporter og risikovurderinger
Dioksiner og dioksin-liknende PCB i norskproduserte hønseegg og storfemelk i perioden 2014 – 2017
E. coli i norske kjøttvarer 2018
EFSA-rapport om Listeria i mat
Energidrikker og koffein – anbefaling til Helse- og omsorgsdepartementet (2019)
Energidrikker – vurdering av eventuelle negative helseeffekter hos barn og unge
EPPO Express Pest Risk Analysis Chaetosiphon fragaefolii Norway 2014
ESA-rapport: Noregs kontroll med produksjon av fiskerivarer og fiskeolje til konsum 2022
Escherichia coli i spekepølser 2022
Fiskehelse og fiskevelferd i ferskvannsoppdrett
Førekomst av bakterien Campylobacter spp. i slaktekylling 2022
Neste
7 av 38
Forrige
5 av 38