Til hovedinnhold
  1. The page is not available in english
    English homepage
  • Drikkevannsforsyning
  • Dyr
  • Alt om dyr og dyrehold
  • Dyrehelse og dyresykdommer
  • Dyrehelsepersonell
  • Forsøksdyr
  • Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
  • Jakt og vilt
  • Produksjonsdyr
  • Fisk og akvakultur
  • Alt om fisk og akvakultur
  • Eksport av levende fisk med mer
  • Brønnbåt og annan transport
  • Fiskehelse og fiskesykdommer
  • Oppdrettsanlegg
  • Rensefisk
  • Slakting av fisk
  • Kosmetikk og kroppspleieprodukter
  • Mat og drikke
  • Alt om mat og drikke
  • Eksport av mat og drikke
  • Matproduksjon
  • Salg og servering av mat
  • Merking av mat
  • Råd og advarsler til forbrukere
  • Smitte frå mat og drikke
  • Startpakke for nye matbedrifter
  • Planter og dyrking
  • Alt om planter og dyrking
  • Tømmer, trelast og treemballasje
  • Plantevernmidler
  • Produksjon og omsetning
  • Økologisk landbruk
  • Planteskadegjørere
  • Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
  • Plantesortar
  • Genmodifiserte produkter
  • Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
  • Meld fra til Mattilsynet
  • Om Mattilsynet
  • Jobbe i Mattilsynet
  • Kontakt oss
  • Skjema
  • Regelverk
  • Godkjente virksomheter
    1. The page is not available in english
      English homepage
    Desinfeksjon av avløpsvann fra fiskeslakterier

    Innhold

    1. Innledning
    2. 1. Om godkjenningsordning av metoder og teknisk utstyr for avløpsvannbehandlingsutstyr
      • 1.1. Typegodkjent utstyr
      • 1.2. Enkeltstående anlegg
    3. 2. Vanlige metoder brukt til desinfeksjon av avløpsvann i slakterier
    4. 3. Forberede og gjennomføre kontroll eller tilsyn/revisjon
      • 3.1. Dokumentasjon
      • 3.2. Bypass (overløp)
      • 3.3. Kapasiteten
      • 3.4. IK-akvakultur
      • 3.5. Alarmfunksjon
      • 3.6. Desinfeksjonseffekt
      • 3.7. Kalibrering av målere
      • 3.8. Beredskap
    5. 4. Biprodukt
    6. 5. Forhold til andre offentlige myndigheter
    1. Hjem
    2. Fisk og akvakultur
    3. Slakting av fisk
    4. Desinfeksjon av avløpsvann fra fiskeslakterier

    2. Vanlige metoder brukt til desinfeksjon av avløpsvann i slakterier

    De mest vanlige metodene som benyttes til desinfeksjon av avløpsvann fra fiskeslakterier og tilvirkningsanlegg er filtrering og desinfisering med klor eller maursyre.

     

    Se veileder fra Veterinærinstituttet. (vetinst.no)

    Neste
    Forrige

    Fant du det du lette etter?

    Om nettstedet

    Nyhetsbrev

    Personvern og informasjonskapsler

    Tilgjengelighetserklæring (uustatus.no)

    Åpne data (API)

    Om Mattilsynet

    Kontakt oss

    Ledige stillinger

    Om oss

    Varsle oss