Søk
Vis søkefilter
489 treff på "Fisk og akvakultur"
6. Risikovurdering og risikohandtering
Det er ingen matprodusentar som i lengda tener på å selje dårleg mat og ingen oppdrettar som ønskjer dårleg fiskevelferd, sjukdom eller rømming av fisk frå anlegga sine.
Overvåking og kartlegging av ILA-virus HPR0 i settefiskanlegg
Mattilsynet er statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.
4. Styring og kontroll
... Årsrapporten beskriver status på våre ansvarsområder, vår rolle som beredskapsetat, og mye mer.
Resistenstesting mot legemidler og ferskvann hos lakselus
Veterinærinstituttet har siden 2013 undersøkt resistens mot ulike legemidler hos lakselus gjennom Mattilsynets årlige overvåkningsprogram.
Overvåkning og kartlegging av krepsepest
Hensikten med programmet er å overvåke smittepress og smitteutvikling i restriksjonssoner for krepsepest (Aphanomyces astaci), og å sannsynliggjøre smittefrihet og/eller varsle tidlig om eve ...
Lokalmat – frukt, bær og grønsaker
Her finn du informasjon om nokre særskilde regelverkskrav og utfordringar ved produksjon av frukt, bær og grønsaker.
3. Økologisk husdyrhold
I denne veilederen finner du utfyllende beskrivelser av de viktigste reglene som gjelder for økologisk landbruk.
Myndighetsfordeling og tilsynsansvar
Mattilsynet er statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.
Krav til husdyrrom, areal, og dyretetthet for fjørfe
Mattilsynet er statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.