Søk

489 treff på "Fisk og akvakultur"

6. Risikovurdering og risikohandtering

Det er ingen matprodusentar som i lengda tener på å selje dårleg mat og ingen oppdrettar som ønskjer dårleg fiskevelferd, sjukdom eller rømming av fisk frå anlegga sine.
Fisk og akvakultur Oppdrettsanlegg

Overvåking og kartlegging av ILA-virus HPR0 i settefiskanlegg

Mattilsynet er statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.
Fisk og akvakultur Fiskehelse og fiskesykdommer Infeksiøs lakseanemi (ILA)

4. Styring og kontroll

... Årsrapporten beskriver status på våre ansvarsområder, vår rolle som beredskapsetat, og mye mer.
Om Mattilsynet

Resistenstesting mot legemidler og ferskvann hos lakselus

Veterinærinstituttet har siden 2013 undersøkt resistens mot ulike legemidler hos lakselus gjennom Mattilsynets årlige overvåkningsprogram.
Fisk og akvakultur Fiskehelse og fiskesykdommer Lakselus

Overvåkning og kartlegging av krepsepest

Hensikten med programmet er å overvåke smittepress og smitteutvikling i restriksjonssoner for krepsepest (Aphanomyces astaci), og å sannsynliggjøre smittefrihet og/eller varsle tidlig om eve ...
Fisk og akvakultur Fiskehelse og fiskesykdommer Krepsepest

Lokalmat – frukt, bær og grønsaker

Her finn du informasjon om nokre særskilde regelverkskrav og utfordringar ved produksjon av frukt, bær og grønsaker.
Mat og drikke Matproduksjon Lokalmat

3. Økologisk husdyrhold

I denne veilederen finner du utfyllende beskrivelser av de viktigste reglene som gjelder for økologisk landbruk.
Planter og dyrking Økologisk landbruk

Myndighetsfordeling og tilsynsansvar

Mattilsynet er statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.
Planter og dyrking Økologisk landbruk Veileder for økologisk landbruk Dette bør du vite om økologisk produksjon og kontrollordningen

Krav til husdyrrom, areal, og dyretetthet for fjørfe

Mattilsynet er statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.
Planter og dyrking Økologisk landbruk Veileder for økologisk landbruk Økologisk husdyrhold
Søkefilter