Søk

Treff på "akvakultur"

  1. Anbefalte grenseverdier for sopp og mykotoksiner i fôrvarer 

    I Norge har vi lavere anbefalt grense for deoksynivalenol (DON) i fôr til norske griser (0,5 mg/kg) enn i EU (0,9 mg/kg), men samme grense for T-2-toksin og ...

  2. Oversikt over typer biproduktvirksomheter 

    Når du skal fylle ut skjemaet i skjematjenesten, tar du utgangspunkt i den aktiviteten virksomheten din driver med. Ut fra dette finner du.

  3. Hvilke regler gjelder for fremvisning av dyr? Veileder om forskrift om dyrevelferd ved fremvisning av dyr 

    Innledning. Veilederen er fastsatt av Mattilsynet januar 2017. I denne veilederen forklarer Mattilsynet noen av bestemmelsene i fremvisningsforskriften.

  4. VEILEDER: Medisinfôr 

    Definisjoner: 1. «medisinfôr» fôr som er klart til å gis direkte til dyrene uten videre bearbeiding, og som består av ett eller flere veterinær-preparater ...

  5. Adjuvants 

    Adjuvants are products which are applied as a tank mix with plant protection products and which improve, for example, wetting or the adhesion of plant ...

  6. Oppdrett av insekter til fôr 

    Endringer. Dato. Rettet opp i feil i referanse til regelverk i tabellen på side 11 og 12. 02.05.22. PAP fra insekter er tillatt brukt i fôr til svin og ...

  7. Feltveiledning for utfylling av sertifikat 1.1.95 – eksport av reker til Australia 

    I.7. Eksportør Oppgi det landet der produktet/produktene er produsert, tilvirket eller pakket. Dette vil i de fleste tilfeller være Norge.

  8. Slik oppfyller dere kravene til produksjon og omsetning av planter og formeringsmateriale med røtter som er dyrket på friland 

    I noen kulturer er risikoen for introduksjon og spredning av karanteneskadegjørere vurdert som spesielt stor. For disse kulturene er det i forskrift om ...

  9. Veiledning om spesielle krav til slakterier – utforming av lokaler og utstyr 

    Forskrift om avliving av dyr trådte i kraft i Norge i februar 2013. Forskriften implementerer forordning. 1099/2009 om vern av dyr på tidspunkt for avliving ...

  10. NO NO 

    (heretter kalt. "forordningen") ble vedtatt 29. april 2004. Den fastsetter alminnelige hygienekrav som næringsmiddelforetakene skal oppfylle i alle ledd av ...