Søk

512 treff på "akvakultur"

2. Første steg i produksjonen av tang og tare

Denne veilederen er et verktøy både for deg som produserer og omsetter tang og tare som mat, og for deg som planlegger å starte opp slik produksjon.
Mat og drikke Matproduksjon Fisk og sjømat

9. Vedlegg

Mattilsynet er statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.
Fisk og akvakultur Fiskehelse og fiskesykdommer Lakselus Veileder for søknader om nye metoder for telling og rapportering av lakselus

Koordinerte brakkleggingsgrupper for å bedre biosikkerheten

I samsvar med føringene i dyrehelseregelverket, forventer Mattilsynet at oppdrettsaktørene etablerer koordinerte brakkleggingsgrupper som et generelt smitteforebyggende tiltak. I enkelte sit ...
Fisk og akvakultur Fiskehelse og fiskesykdommer

Registrering og godkjenning av fiskeslakteri og slaktebåt

Oppdrettsfisk skal slaktes med forsvarlig hygiene og beskyttes mot unødig stress, smerte og lidelse.
Fisk og akvakultur Slakting av fisk

Risikoanalyse - Paragraf 4.1.8.

Risikoanalyse er en akseptert fremgangsmåte for å vurdere biosikkerhetstrusler og brukes for å støtte utviklingen av risikoreduserende tiltak.
Fisk og akvakultur Oppdrettsanlegg

Ansvar ved medikamentell og ikke-medikamentell avlusing

Fiskehelsepersonell har det kliniske ansvaret for fisken når den behandles. Kun veterinær eller fiskehelsebiolog kan behandle fisk som er angrepet av lus.
Fisk og akvakultur Fiskehelse og fiskesykdommer Legemidler til fisk

Desinfeksjon av avløpsvann fra fiskeslakterier

Dette dokumentet er ment som en veiledning til Mattilsynets inspektører ved tilsyn med utstyr for behandling (desinfeksjon) av avløpsvann (prosessvann, bløggevann, blodvann og vaskevann) ved ...
Fisk og akvakultur Slakting av fisk

Maskinell innrapportering av lakselusrapporter

API-et gjør det mulig for sluttbrukere å integrere innrapporteringen i egne systemer, og er et alternativ for de som ikke ønsker å rapportere manuelt via Altinn.
Om Mattilsynet API

5. Vurdering av framtidsutsikter

... Årsrapporten er ved siden av tildelingsbrev og økonomi- og virksomhetsinstruks det viktigste styringsdokumentet i dialogen mellom Mattilsynet og departement.
Om Mattilsynet

1. Formål, bakgrunn og omfang

Formålet med veilederen er å gi veiledning for produksjon av tang og tare som omsettes som mat, med vekt på mattrygghet. Noe av stoffet kan også være relevant for tang og tare som omsettes s ...
Mat og drikke Matproduksjon Fisk og sjømat
Søkefilter