Til hovedinnhold

Kurs for instruktører på tilleggskurs om gnagermidler

Publisert

Tirsdag 19. mars 2024 arrangerer Mattilsynet opplæringskurs for instruktører som skal holde tilleggskurs for de som ønsker å få kjøpe og bruke enkelte gnagermidler.

Fra høsten 2018 ble ordningen med autorisasjonsbevis for plantevernmidler utvidet slik at de som har plantevernmiddelautorisasjon, ved å ta et tilleggskurs, også kan få tilgang til kjøp og bruk av enkelte gnagermidler. Ordningen gjelder kun bruk på eid eller leid landbrukseiendom. 

Det er nødvendig å lære opp kursinstruktører som skal holde tilleggskurset for gnagermidler. 

Mattilsynet inviterer til kurs: tirsdag 19. mars 2024 på Radisson Blu Hotel, Gardermoen. Dagen starter med registrering og kaffe kl 9:00, og deretter kursoppstart kl. 9:30. Kurset avsluttes innen kl 17:00. 

Foredragsholder vil være fra Helsedirektoratet. Se foreløpig program (PDF). Mer informasjon om kurset vil bli ettersendt til de påmeldte.

Det er ikke planlagt ytterligere kurs i 2024. 

Påmelding og kursavgift 

Hver enkelt deltager dekker reiseutgifter og utgifter til dagpakker (møterom og lunsj). Dagpakke koster kr 850,- og betales direkte til konferansehotellet før avreise fra kurset. Ved behov for overnatting må det ordnes av hver enkelt.

Vi minner om at de som er involvert i markedsføring eller omsetning av gnagermidler ikke kan være kursinstruktører. 

Påmelding skjer ved å sende epost til autorisasjonskurs@mattilsynet.no innen mandag 29. januar 2024 med følgende opplysninger:

  • Navn
  • Virksomhet
  • Adresse, postnummer og -sted til virksomhet
  • Telefonnummer
  • Epostadresse

Påmeldingen er bindende. Etter påmelding skal du få en bekreftelse på at du er registrert. Hvis du ikke har fått denne bekreftelsen eller har andre spørsmål, kontakt oss på e-post autorisasjonskurs@mattilsynet.no.

Velkommen på kurs!